Friday, August 18, 2017

bagaimana nak mula perniagaan?

Serius saya memang tak tahu nak mula dari mana. Nasib baik sifu saya bukan jenis gila facebook dan blog. Kalau dia jenis gila macam saya ni, senang pulak saya akan copy dan paste hasil kerja dia kan? ini bisnes saya, so saya la yang kena kreatif untuk jual barang perniagaan saya. kalau saya mencopy paste saja hasil kerja orang lain. Kat mana susah payah saya kan? so saya kena fikir sendiri dulu bagaimana saya nak mula. You go back and think. think and think urself. be creative and inovative. untuk makluman semua Nutrilite adalah disahkan HALAL oleh Majlis Makanan & Pemakanan Islam Amerika (IFANCA). IFANCA diiktiraf oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM)